RAUNO SAUKKO
HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Rauno on yrityksen perustaja ja hänellä on pitkä urheiluhierojan kokemus useiden eri huippu-urheilijoiden ja joukkueiden hierojana.
Työreferenssejä:

 • Oulun Lippo miesten superpesisjoukkue urheiluhierojana 1999-2002
 • Oulun Kärppien edustusjoukkueen urheiluhierojana 2002-2004. 1. SM-Hopea ja 1. SM-Kulta
 • AC Oulu 2008

MIKKO SAUKKO
TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ, taloushallinto | TOIMIPISTE 1


KATJA MIKKELÄ
TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ, mainonta- ja markkinointi | TOIMIPISTE 1


JANI KAUPPILA
HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Jani on koulutettu urheilu-/klassinen hieroja. Janilla on takanaan pitkä ammattilaisura jalkapallon parissa (mm. Suomen mestaruus, useita sm-mitaleja), joten hänelle on kertynyt paljon käytännön kokemusta erilaisten urheiluvammojen hoidosta ja niiden ennaltaehkäisystä. Jani omaa nuoruudestaan kilpailutaustaa myös monesta muusta urheilulajista (mm. hiihto, juoksu) ja nykyäänkin harrastukset ovat hyvin liikuntapainotteisia eli hän osaa huomioida työssään monipuolisesti eri lajien mukanaan tuomia vaikutuksia.


ANNI VAINOLA
HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Anni on urheiluhieroja, liikuntaneuvoja ja personal trainer.
Liikuntaneuvojan ammattitutkinnon hän on suorittanut keväällä 2013 ja urheiluhierojan tutkinnon vuotta myöhemmin 2014 Vuokatin urheiluopistossa.
Annin vapaa-aika kuluu aktiivisesti liikunnan parissa. Hiihto on yksi Annin suosikkiharrastuksista.


MINNA TAKKUNEN
FYSIOTERAPEUTTI / HIEROJA | TOIMIPISTE 1
Minna on valmistunut urheiluhierojaksi Lapin urheiluopistolta ja fysioterapeutiksi Savonia AMK:sta. Viimeisimpiä koulutuksia ovat Physio Trainer ® ja kinesioteippaus. Minnalla on kokemusta erityisesti nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden fysioterapiasta, tuki- ja liikuntaelin sekä neurologisesta kuntoutuksesta. Fysioterapeuttina Minna huomioi aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja kuntoutus suunnitellaankin aina yhdessä asiakkaan kanssa.


MARIA KANKAANPÄÄ
URHEILUHIEROJA | TOIMIPISTE 1
Olen 90-luvun alkupuolella syntynyt iloinen, ystävällinen ja urheilullinen nainen.

Valmistuin Raahessa 2011 ravintolakokiksi, mutta kiinnostus vei enemmän liikunnan pariin. Liikunnanohjauksen peruskurssin kävin 2014, jonka jälkeen tie vei Oulun hieroja-akatemiaan 2015. Sieltä valmistuin urheiluhierojaksi keväällä 2016.

Harrastuksiini on kuulunut nuorempana yleisurheilu, päälajina pikajuoksu ja 2000-luvun alkupuolelta lähtien tähänkin päivään asti pesäpallo. Lisäksi kuntosalilla käynti on lähellä sydäntä. Pitkän urheilutaustan kautta erilaiset urheiluvammat ja niiden hoito on tullut tutuiksi.

Olen toiminut Kipulihaksilla 2016 loppuvuodesta lähtien, hierojana klassisesta hieronnasta urheiluhierontaan.


TIMO LAAVA
HIEROJA MT- erikoistunut | TOIMIPISTE 1
Timo on suorittanut koulutetun hierojan opinnot Oulussa keväällä 2014. Timo on suorittanut hierojan erikoisammattitutkinnosta osan: nivelten liikkuvuuden edistäminen.
Timolle luonto on lähellä sydäntä ja aikaa kuluu paljon kalastuksen ja mökkeilyn parissa. Harrastuksiin kuuluu sähköbasson ja kitaran soitto, koiran kanssa ulkoilu sekä kuntosali.
Hieronnan lisäksi hoidan manuaalisin tekniikoin kehon erilaisia virheasentoja ja kiputiloja. Olen myös suorittanut kattavan lisäkoulutuksen puremalihashieronnasta ja leukanivelen mobilisoinnista.

Lisäkoulutukset

 • Purentalihasten ja leukanivelen manuaalinen hoito, H. Rovio, 2017
 • MT-koulutus, Osteopatiakoulu Atlas, 2016

ANULIISA RAUTAKORPI
HIEROJA | TOIMIPISTE 2
Anuliisa on Lapualta vuosi sitten Ouluun muuttanut urheiluhieroja. Hän on suorittanut koulutetun hierojan ammattitutkinnon Kuopiossa keväällä 2015.
Urheilutaustaa löytyy pesäpallon parista, mutta nyt peliuran loputtua hänet voi löytyy vapaa-ajallaan kuntosalilta ja lenkkipoluilta. Myös kaikki penkkiurheilu on lähellä sydäntä.


NELI ROSSI
HIEROJA | TOIMIPISTE 2
Neli on syntynyt Bulgariassa, asunut Suomessa 27 vuotta. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon vuonna 1997 Savonlinnassa. Myöhemmin suoritin lähihoitajan ja mielenterveys-ja päihdetyön tutkinnot Oulussa. Harrastuksiini kuuluvat kuntosali, lukeminen, pianon soittaminen sekä kodin remontoiminen.


SAMI KAIJANEN
FYSIOTERAPEUTTI | TOIMIPISTE 2
Vuonna 1998 valmistunut Oulusta fysioterapeutiksi. Pitkän työuran aikana Sami on erikoistunut tuki-ja liikuntaelinten fysioterapiaan ja urheilufysioterapiaan sekä ikääntyvien kuntoutukseen. Lisäkoulutuksina  suorittanut mm. selkärangan manuaalinen käsittely kurssin, akupunktiokoulutus, faskiakäsittely- ja kinesioteippaus kurssit ,alaraajakoulutuksia ja polven ja lonkan nivelrikon hoito. Vapaa-ajalla viihdyn mm. juoksuharrastuksen, penkkiurheilun ja kalastuksen parissa.


HEINI TUONONEN
HIEROJA | TOIMIPISTE 3
Heini on rempseä ja helposti lähestyttävä pohjoiskarjalainen likka, joka muutti hierontatöiden perässä Ouluun kesällä 2015. Heini on 90-luvun alkupuolen lapsi, joka on kypsynyt maaseudun rauhassa kotitilan töitä tehden.
Hoiva-ala on ollut aina Heinillä lähellä sydäntä, mikä sai hänet valmistumaan lähihoitajaksi Joensuusta keväällä 2013. Tämän lisäksi kiinnostusta teini-iästä lähtien on ollut myös urheiluhierontaan, ja hän valmistuikin urheiluhierojaksi Vuokatin Urheiluopistosta keväällä 2014.
Työn tekemisen rinnalla hän nauttii aamuisista juoksulenkeistä, hyvästä ruoasta, elokuvista ja luonnon äärellä haaveilemisesta.


MINNA KOIVUKANGAS
HIEROJA | TOIMIPISTE 3
Minna on avoin ja iloinen luonne.
Helposti lähestyttävänä hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

 • Urheiluhierojan koulutus 2000, Kuortaneen urheiluopisto
 • Liikuntaneuvoja, Lapin Urheiluopisto 1999
 • Yrittäjän ammattitutkinto, Oulu 2011
 • Hierojana toimipiste kotona, 2012-2019
 • Kipulihakset, 2019

Liikkuvana ihmisenä kokemusta on tullut monista eri liikuntalajeista. Tällä hetkellä luonnossa liikkuminen, juoksu, hiihto ja avantouinti on lähellä sydäntä.


SAMI MÄKIPÖRHÖLÄ
FYSIOTERAPEUTTI / HIEROJA | TOIMIPISTE 3
Sami on ammatiltaan fysioterapeutti ja hieroja. Hän on pelannut jalkapalloa 1.- ja 2.divisioonassa pitkästi toistakymmentä vuotta ja sitä kautta urheilijoiden ja liikunnallisten ihmisten kuntoutus on lähellä Samin sydäntä.
Fysioterapeutin työssä Sami hyödyntää omaa huippu-urheilijan taustaa, josta on apua liikunnallisessa fysioterapiassa.
Sami on ollut PS Kemin hieroja / fysioterapeutti pelaamisen ohessa jo vuosia, lisäksi hän on usean vuoden ajan ohjannut ikääntyneiden ryhmäliikuntaa.


TANJA SÄKKILÄ
HIEROJA | TOIMIPISTE 4
Hieroja, MT erikoistunut, akupainantahoitaja
Tanja valmistui koulutetuksi hierojaksi 2016, hierojan erityisammattitutkinto: nivelten mobilisointi.

Lisäkoulutukset

 • kuumakivihieronta 10/2016
 • B&R hierontaterapia 1/2017
 • manuaaliset taidot -erik.koulutus, Osteopatiakoulu Atlas 5/2017
 • akupainantahoitaja, Oulun Akukoulu 12/2017, PKL syventävä koulutus jatkuu

Balancing&Relaxing (B&R) hierontaterapia on kokonaisvaltainen ja rauhoittava hoito joka on yhdistelmä eri hoitomuodoista: klassinen hieronta, shiatsu, liikehoidot sekä akupainannata.
Akuhoidot: tarkempia tietoja Tanjalta


TYTTI CHRISTOPHLIEMK
HIEROJA | TOIMIPISTE 4
Tytti on valmistunut koulutetuksi hierojaksi keväällä 2016 OAKK:sta. Erikoisammattitukinnon (EAT) osana suorittanut kivunhoidon, johon kuuluivat kylmä- ja pintalämpöhoidot, ultraääni- ja TENS-hoidot, fasciakäsittelyt, triggerpistepainanta sekä kinesioteippaus. Toimii hierojana sivutoimisesti päivätyön ohella. Aikaisempaa kokemusta hierojan työstä v. 2009, jolloin kävin hierojakurssin ja toimi sen jälkeen kaksi vuotta hierojana, silloinkin sivutoimisesti. Harrastanut koko aikuisiän monenlaista liikuntaa, nykyään harrastuksia ovat lähinnä kuntosali ja lenkkeily koirien kanssa.


KATJA  KOTILA
HIEROJA  | TOIMIPISTE  4
Katja on iloinen ja välittävä pienen tytön äiti. Kesäkuussa 2018 hän toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja juoksi ensimmäisen puolimaratoninsa sekä valmistui OSAO:lta koulutetuksi hierojaksi. Erikoisammattitutkinnon osana hän on  suorittanut kivunhoidon, johon kuuluvat kylmä- ja pintalämpöhoidot, ultraääni- ja TENS-hoidot, fasciakäsittelyt, triggerpistepainanta sekä kinesioteippaus. Hän työskentelee myös OYS:sin ihotautien ja neurologian vuodeosastolla sairaanhoitajana. Ihmisläheinen työ on Katjalle ominta alaa ja auttaminen on hänelle sydämen asia.


MIRA YLITALO
HIEROJA | TOIMIPISTE 4
Mira Ylitalo (Os. Haarahiltunen) on neljän lapsen äiti. Hän valmistui vuonna 2011 Oulun Aikuiskoulutuskeskuksesta koulutetuksi hierojaksi ja työskenteli Kipulihaksissa vuosina 2011-2013, kunnes siirtyi OAKK:lle asiakastöihin hierojana ja kosmetologina. Hän toimi myös käytännön kouluttajana hierojaopiskelijoille. Rempseä palijasjalakanen Oululainen, jolle myös musiikki on sydäntä lähellä.


SAMULI MÄENALANEN
HIEROJA | TOIMIPISTE 4
Olen koulutettu urheiluhieroja/hieroja sekä personal trainer. Olen valmistunut Tampereen urheiluhierojakoulusta. Olen pelannut lähes koko ikäni jääkiekkoa, josta urheiluvammat ovat tulleet tutuiksi. Nykyään tulee käytyä kuntosalilla ja pelattua erilaisia pallopelejä. Minulla on aito kiinnostus edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.


ELINA RISKU
PERSONAL TRAINER
Elina on Seinäjoelta Ouluun muuttanut maajoukkue pikaluistelija. Oman harjoittelun ohella Elina tekee personal trainerin ja ravintovalmentajan töitä kaiken tasoisten liikkujien ja urheilijoiden kanssa. Elina on kouluttautunut lisensoiduksi personal traineriksi viime vuonna Trainer4you:lla sekä ravintovalmentajan opinnot päättyvät kuluvan vuoden toukokuussa Trainer4you:lla.